luni, 6 iunie 2011

Cititi si dati mai departe

Genocid si holocaust MAGHIAR si AMERICAN impotriva romanilor

In data de 15 decembrie 1989 pastorul Tokes trebuie evacuat si romanii ies in strada sa-l apere si sa-l protejeze pentru ca acest pastor ataca Romania si poporul roman si pardon, era ANTICOMUNIST.

In acesti 20 de ani acest maghiar criminal si terorist care a instigat la revolta populara in Romania, ataca Romania din PARLAMENTUL EUROPEI si romanii dorm.

In 2010 avem ministru al sanatatii maghiar CSEKE ATTILA care a inceput GENOCID SI HOLOCAUST IMPOTRIVA CETATENILOR ROMANI, arunca cetateni romani bolnavi din spitale si le desfiinteaza, spitale pe care Ceausescu le-a facut pentru romani si care a platit datoriile la FMI ca spitalele sa ramana ale romanilor, dar romanii dorm.

In decembrie 1989 romanii au iesit sa-l apere si sa-l protejeze pe TOKES, de fapt romanii au iesit impotriva romanilor pentru ca TOKES si maghiari au fost si sunt profitorii, iar romanii au ramas fara industrie si economie, cu saracia, foametea si moartea si mai mult, MAGHIARII si AMERICANII conduc si jefuiesc Romania.

O sa spuneti, nu este adevarat, dar va atrag atentia ca membri GDS si RADIO EUROPA LIBERA sunt agenti AMERICANI si executa ordine AMERICANE si de 20 de ani ataca Romania cu sticle incendiare pentru ca sa ajunga in institutiile statului si acum sunt la TVr si in comisiile prezidentiale Basescu, ei stabilesc ce ordonante sa emita guvernul, ei ii spun lui Basescu ce sa distruga si cum, la ordin sionist din America.

Cine sunt ei?

Fii kominternistilor evrei rusi agenti NKVD care au venit pe tancuri in Romania in 1944 cu sprijinul Regelui Mihai, kominternisti, adica adevaratii tortionari ai poporului roman in perioada COMUNISTA, care ne falsifica ISTORIA si inrobeste financiar toti cetatenii Romaniei pentru crimele lor, impotriva poporului roman.

Semnatarii Declaratiei de la Budapesta din 16 iunie 1989 si Regle Mihai care a sustinut aceasta Declaratie la 4 iunie 1989 din Elvetia care au cerut atacarea militara terorista a Romaniei si AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIAcare se face acum pe ascuns din PARLAMENTUL ROMANIEI si se va infiinta REPUBLICA TRANSILVANIA prin modificarea CONSTITUTIEI:

Budapesta, 16 iunie 1989

Antal G. Laszlo, Antall Jozsef, Balogh Julia, Biro Gaspar, Csoori Sandor, Fur Lajos, Illzes Maria, Jeszensky Geza, Keszthelyi Gyula, Kodolanyi Gyula, Molnar Gusztav, Stelian Balanescu, din partea Cercului Roman din RFG, Mihnea Berindei, vicepresedinte al Ligii pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania (LDHR), Ariadna Combes, vicepresedinte al LDHR, Mihai Korne, director al revistei "Lupta", Ion Vianu, reprezentant al Ligii pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania din Elvetia, Dinu Zamfirescu, membru al Biroului LDHR, membru al Partidului National Liberal.

Ulterior si alte persoane si organizatii s-au alaturat acestei declaratii: Rockenbauer Zoltan si Vagvolgyi Andras, din partea Federatiei Tineretului Democrat (FIDESZ), Partidul Liber Democrat, Asociatia Maghiarilor din Transilvania, prin presedintele Kiss Bela si secretarul Spaller Arpad, intregul colectiv redactional al revistei "2 000", Bojtar Endre, seful sectiei pentru Europa rasariteana a Institutului de Istorie Literara, prof. Bela Kallman, Dan Alexe, Daniel Boc, Theodor Cazaban, Matei Cazacu, Antonia Constantinescu, Sofia Cesianu, Florica Dimitrescu, Neagu Djuvara, Paul Goma, Virgil Ierunca, Eugen Ionescu, Marie-France Ionescu, Monica Lovinescu, Bujor Nedelcovici, Adrian Niculescu, Alexandru Niculescu, Alain Paruit, Alex. Sincu, Sanda Stolojan, Vlad Stolojan, Vladimir Tismaneanu, Ileana Vrancea.

Declaratia a mai fost semnata, ulterior, si de: George Barbul, Doru Braia, Dina Bratianu-Missirliu, Alexandru Missirliu, Ileana Verzea.

La o luna dupa difuzare, intr-o "Marti, 4 iulie 1989, Majestatea Sa regele Mihai a primit la resedinta sa de langa Geneva o delegatie din grupul romanilor care au redactat la Budapesta o declaratie comuna impreuna cu Forumul Democratic Maghiar. Aceasta delegatie compusa din Dna Ariadna Combes, dr. Ion Vianu si Dinu Zamfirescu a inmanat Majestatii sale textul declaratiei de la Budapesta. Majestatea sa a aprobat intrutotul continutul declaratiei care exprima convingerile sale privind relatiile dintre popoarele roman si maghiar (…)"

De 20 de ani acesti mercenari si teroristi ataca cu sticle incendiare Romania si striga:
JOS COMUNISMUL

FARA COMUNISTI, dar ei sunt COMUNISTI, MAI PE INTELES, MEMBRI PCR si fii KOMINTERNISTILOR EVREI RUSI AGENTI NKVD.

Cine nu crede sa priveasca ce se intampla in ASIA, asa au facut in 1989 in Romania, pentru ca sa ajunga la putere in tarile arabe pentru sa ajunga in institutiile statelor respective pentru a le distruge si jefui si extermina cetatenii lor.

SOLUTIA:

ROMANII IN STRADA IN FATA GUVERNULUI SI NU PLECAM PANA NU PLEACA BOC SI BASESCU SI GDS SI RADIO EUROPA LIBERA SI SA PLATEASCA PENTRU CRIMELE COMISE IMPOTRIVA ROMANILOR SI PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE, GENOCIDUL SI HOLOCAUSTUL EVREIESC DIN ROMANIA DUPA 1989.

2 comentarii:

  1. Cu toate ca ai dreptate, ce crezi ca se mai poate face in momentul de fata? Iti spun eu , NIMIC!
    Tot ce putem face in momentele astea, este, sa asteptam sa excaleze situatia (din diferite motive) iar atunci cand romani vor vrea sange, sa le dai motivele adevarate nu minciuni. Atunci cand romani vor intreba "Cum am ajuns aici?" sa li se spuna adevarul nu a in `89 sa fie mintiti si sa omoare omul care le-a vrut binele, ar trebuii sa postezi daca detii informatiile necesare ceva despre Ceausescu, Ala care a scos tara din datorii si care la inceputul lu 90 era pregatit sa ridice "Granarul Europei" , dar nu ia fost acordata sansa, de ce sa avem noi specialisiti si oameni cu cap, lasa sa avem Tigani si Minoritati

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S nu iti mai merge Mail-ul (sorry 4 double post)

    RăspundețiȘtergere